Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

‘Έκοψε την πίτα της η «Μάριζα» Παλλήνης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (2/2) η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του εκπολιτιστικού-εξωραϊστικού συλλόγου της «Μάριζας» Παλλήνης. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση τα μέλη καθώς και πλήθος παραγόντων της περιοχής, έχοντας την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά με τους κατοίκους της Μάριζας και φυσικά να συζητήσουν για τα προβλήματα της καθημερινότητας.


Η φετινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ του Δήμου Παλλήνης που βρίσκεται στην περιοχή και ο σύλλογός μας ευχαριστεί ιδιαίτερα τον δημοτικό συμβούλο κύριο Ανδρέα Μαντζώρο για την συνεργασία.
DSCN4111

Ο πρόεδρος του συλλόγου μας, κύριος Γιάννης Μαραζιώτης,
στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα έργα που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή μας κατά τη διάρκεια του έτους που έφυγε, σημειώνοντας την μεγάλη συμβολή του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας, στην διευθέτηση των ζητημάτων. «Έπειτα από αιτήματα του συλλόγου, η διοίκηση του δήμου προχώρησε μέσα στο 2013 στην αντικατάσταση των λαμπτήρων στις κολώνες της ΔΕΗ με καινούργιες και μεγαλύτερης ισχύος. Επίσης τοποθετήθηκαν πινακίδες ενώ φυσικά ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο τοιχίο αντιστήριξης των πρανών της οδού Αργιθέας. Ένα σημαντικό έργο και πρέπει να επισημάνω τον ζήλο και την επιμονή που έδειξε ο σύλλογος μας σχετικώς καθώς οι επαφές μας με τα στελέχη της διοίκησης του Δήμου ήταν συνεχείς. Ακόμα, ολοκληρώθηκαν τα έργα στο δίκτυο νερού ενώ έγινε και η περίφραξη της παιδικής χαράς και πρέπει να απευθύνουμε ένα ιδιαίτερο «ευχαριστώ» στον Αντιδήμαρχο κύριο Φώτη Αβαρκιώτη, που μερίμνησε και ασχολήθηκε σημαντικά μέχρι την διεκπεραίωση του συγκεκριμένου έργου ενώ γενικότερα μας βοηθάει συνεχώς σε θέματα της καθημερινότητας».

Τέλος, ο πρόεδρος κύριος Γιάννης Μαραζιώτης, αναφέρθηκε και στην ανάγκη να παραμείνει ο σύλλογος «δεμένος» και αλληλέγγυος, καλώντας τα μέλη και τους κατοίκους να παρουσιάζουν τα προβλήματα τους στο διοικητικό συμβούλιο.

Συγκινητικός στο κήρυγμα του για μια ακόμη φορά ήταν ο πατέρας Κυριάκος, που εξήρε το έργο του συλλόγου και του διοικητικού συμβουλίου, επισημαίνοντας ότι στις δύσκολες εποχές που βιώνει ο τόπος, είναι σημαντικό και ενθαρρυντικό για την κοινωνία, να υπάρχουν ενεργοί πολίτες και να δραστηριοποιούνται υπέρ της γειτονιάς τους και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Πριν την κοπή της πίτας, τον λόγο πήρε και ο Δήμαρχος Παλλήνης, κύριος Αθανάσιος Ζούτσος, ο οποίος αφού κι εκείνος έδωσε συγχαρητήρια στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για τις προσπάθειές τους, στη συνέχεια αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο σχέδιο πόλης, αλλά και σε όλες τις παρεμβάσεις που έγιναν στην περιοχή από πλευράς δημοτικής αρχής, όπως τις ανέφερε και στην εισαγωγή του ο πρόεδρος του συλλόγου, κύριος Γιάννης Μαραζιώτης. «Υπάρχει μια καλή συνεργασία με το συμβούλιο του συλλόγου της Μάριζας και είναι σημαντικό που νέοι άνθρωποι έχουν κινητοποιηθεί και φροντίζουν για την περιοχή τους. Οι «πιέσεις» τους προς τον Δήμο για να προχωράνε έργα και να βελτιώνεται η καθημερινότητα της περιοχής, είναι θεμιτές και τους παροτρύνουμε να συνεχίσουν να μας «πιέζουν»», ήταν μεταξύ άλλων, το σχόλιο του κυρίου Ζούτσο.

DSCN4105
Χαιρετισμό και ευχές υπήρξαν και από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Παλλήνης, κύριο Παναγιώτη Μερτύρη, που κι εκείνος έδωσε το παρών στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου. «Συγχαρητήρια στο έργο του διοικητικού συμβουλίου και σας προτρέπω να γίνεται ακόμα πιο πιεστικοί προς τον Δήμο. Οι εκτός σχεδίου περιοχές άλλωστε, έχουν ανάγκη από μια πιο ιδιαίτερη και προσεχτική μεταχείριση από την δημοτική αρχή», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κύριος Μερτύρης.

DSCN4121

Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους
επίσης οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Παλλήνης: Φώτης Αβαρκιώτης, Ειρήνη Κουνενάκη, Γρηγόρης Καραγιάννης, Δημήτρης Καρκούλιας, Σταύρος Δρούγκας. Ακόμα οι δημοτικοί σύμβουλοι: Σταματίου, Λιακόπουλος, Σμυρλιάδης, Κωνσταντάς, Μελισσά, Λάκκος, Χαλκίδης, Μήλας, Μπουντουβάς, Λεβαντή. Επιπλέον ήταν μαζί μας ο πρόεδρος της ΔΕ Παλλήνης, κύριος Κωστής Σμέρος και ο σύμβουλος της ΔΕ Γέρακα, κύριος Κώστας Στρίκος.
Τέλος, μας τίμησαν και πολλοί εκπρόσωποι άλλων συλλόγων της περιοχής όπως η κυρία Μαρία Λεβειδιώτη πρόεδρος του Λόφου Παλλήνης, ο κύριος Παναγιώτης Κρεμμυδάς πρόεδρος του συλλόγου των εργατικών κατοικιών, ο κύριος Δημήτρης Λουλάκης πρόεδρος του συλλόγου 1ηΜάη και η κυρία Καίτη Γκόνου πρόεδρος του συλλόγου Μεσσηνίων Παλλήνης.

manioydaki-mpimpas
Δεξιά ο πρόεδρος του ομίλου «Μπίμπας», κ. Γιώργος Μπίμπας και αριστερά η Αντιπρόεδρος, κυρία Μαριλένα Μανιουδάκη.

Ο σύλλογός μας θα ήθελε να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον επενδυτικό Όμιλο Μπίμπα και ιδιαίτερα στον πρόεδρο του, κύριο Γεώργιο Μπίμπα, αλλά και στην Αντιπρόεδρο, κυρία Μαριλένα Μανιουδάκη, για την ευγενική χορηγία που έκαναν στον σύλλογο μας, προσφέροντας το κέτερινγκ και την πρωτοχρονιάτικη Πίτα μας. Ο κύριος Μπίμπας ανταποκρίθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη όταν είχαμε μια σχετική συζήτηση μαζί του και απέδειξε για μια ακόμη φορά, το πόσο πραγματικά βρίσκεται κοντά στους συλλόγους της πόλης μας, στηρίζοντας τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες τους.

Επίσης ένα ευχαριστώ και στην πρόεδρο του συλλόγου του Λόφου Παλλήνης, κυρία Μαρία Λεβειδιώτη, η οποία μεσολάβησε έτσι ώστε ο σύλλογός μας να πάρει μια δωρεά από επιχειρηματία της περιοχής μας.

Και φυσικά ευχαριστούμε πολύ όλα τα μέλη και τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Χρόνια πολλά, υγεία, ευτυχία και τα όνειρα του καθενός να πραγματοποιηθούν μέσα στο 2014.
Για τον σύλλογο «ΜΑΡΙΖΑ»,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ                           ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΕΡΤΥΡΗ


Δείτε τις φωτογραφίες από την εκδήλωση:

DSCN4098
|
DSCN4099

DSCN4100

DSCN4101

DSCN4102

DSCN4103

DSCN4105

DSCN4106

DSCN4107

DSCN4109

DSCN4111

DSCN4112

DSCN4118
DSCN4120

DSCN4121

DSCN4123

DSCN4124

DSCN4125

DSCN4127

DSCN4128

DSCN4129

DSCN4130

DSCN4131

DSCN4132

DSCN4133

DSCN4134

1 σχόλιο: