Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ ΜΑΣ»



ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
«ΜΑΡΙΖΑ»

ΠΑΛΛΗΝΗ-ΑΤΤΙΚΗΣ                                                       Παλλήνη 1-10-2012




«ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ ΜΑΣ»



Το διοικητικό συμβούλιο του εκπολιτιστικού-εξωραϊστικού συλλόγου «Μάριζα» Παλλήνης, ευχαριστεί τον κόσμο και τους επισήμους που τίμησαν την Παρασκευή που μας πέρασε με την παρουσία τους στην παιδική χαρά του οικισμού μας, τον ετήσιο χορό του συλλόγου μας. Η προσέλευση ήταν μεγάλη και αυτό μας χαροποιεί ιδιαιτέρως καθώς μας φανερώνει ότι ο κόσμος «αγκαλιάζει» τις προσπάθειες και τις δράσεις μας. Θα συνεχίσουμε το έργο μας προς αυτή την κατεύθυνση, με στόχο να γινόμαστε κάθε φορά καλύτεροι, διορθώνοντας φυσικά και τα όποια λάθη που σίγουρα πάντα θα υπάρχουν.

Επίσης, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας θα ήθελε να απευθύνει ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην ορχήστρα μας, τους Pharmaκλήδες, για την ευγενική συμμετοχή τους στη γιορτή μας. Χωρίς την συνδρομή τους, ο χορός μας πραγματικά θα αντιμετώπιζε πάρα πολλές δυσκολίες στην διεξαγωγή του. Οι Pharmaκλήδες μας βοήθησαν και μας… απογείωσαν, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά, πως όπου εμφανίζονται, προκαλούν… σεισμό!

Ευχαριστούμε και όλους τους επισήμους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Στον χορό παρευρέθησαν ο Δήμαρχος του Δήμου Παλλήνης, κύριος Αθανάσιος Ζούτσος, οι Αντιδήμαρχοι, κυρία Ειρήνη Κουνενάκη, κύριος Κωνσταντίνος Μπάκας, κύριος Φώτης Αβαρκιώτης καθώς επίσης και οι δημοτικοί σύμβουλοι: Άρης Βίτσιος, Πόπη Ζινέλη, Νεκτάριος Καλαντζής, Τάσος Μπουντουβάς, Θεόδωρος Σταματίου, Κώστας Μήλας, Παναγιώτης Λάκκος, Άγγελος Λιακόπουλος, Δημήτρης Καρράς, Θεοδώρα Πράπα και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου, κύριος Παναγιώτης Μερτύρης.

Παρών ήταν και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Παλλήνης, κύριος Ζέρβας Ιωάννης, ο αντιπρόεδρος, κύριος Κωνσταντίνος Σμέρος και το μέλος κύριος Γερακάρης Ηλίας.

Επίσης, πολλοί εκπρόσωποι από πολιτιστικούς συλλόγους (Μεσσηνίων Παλλήνης, Αγίου Δημητρίου, Πικερμίου, Γουργιάς, Περδικακιωτών, Κρητών Γέρακα), αλλά και η πασίγνωστη ηθοποιός, και βουλευτής του ΚΚΕ, Ελένη Γερασιμίδου, που είναι κάτοικος της περιοχής.

Ακόμη, στο χορό μας βρέθηκαν οι δημοσιογράφοι Βαγγέλης Ιωάννου (διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Espresso»), Γιώργος Πάστρας, Σπύρος Νταγιάκος και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τους ευχαριστούμε όλους λοιπόν και τους περιμένουμε ξανά κοντά μας στον επόμενο ετήσιο χορό του συλλόγου μας, όπου θα υπάρχει η πρόβλεψη από το συμβούλιό μας, για περισσότερες θέσεις, έτσι ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε χωρίς προβλήματα τον κόσμο καθ’ ότι, δυστυχώς, λόγω της μεγάλης προσέλευσης, μερικές παρέες δεν κατάφεραν να βρούνε θέσεις και τραπέζια…

Ζητάμε συγνώμη γι’ αυτή την ταλαιπωρία, αλλά η προσέλευση ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, προς τεράστια χαρά και ικανοποίηση μας φυσικά, αλλά και μια μικρή πικρία, που κάποιες παρέες δεν κατάφεραν να εξυπηρετηθούν έτσι όπως θα έπρεπε. Υποσχόμαστε όμως πως του χρόνου θα είμαστε ακόμα πιο οργανωμένοι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το νέο μας αντάμωμα.

Ευχαριστούμε πολύ!


Για τον σύλλογο «ΜΑΡΙΖΑ»,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ                          ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΕΡΤΥΡΗ

"O χορός της Μάριζας 2012"











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου