Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Η ομιλία του προέδρου του συλλόγου «Μάριζα», κ. Γιάννη Μαραζιώτη

Ο πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου «Μάριζα», κος Γιάννης Μαραζιώτης, στην ομιλία του στον χορό που έγινε πριν από λίγες ημέρες ευχαρίστησε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συλλόγου και στους επισήμους που έδωσαν το «παρών» και ανανέωσε το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά: 

"Οι δράσεις του συλλόγου όλη την χρονιά υπήρξαν αρκετές και θα συνεχιστούν. Μάλιστα, θέλω να προτρέψω όλα τα μέλη και τους γείτονες,  οτιδήποτε προβλήματα έχουν ή προτάσεις θέλουν να κάνουν να απευθύνονται στον σύλλογο. Να είναι κοντά μας γιατί και περισσότερο γνωριζόμαστε και μας δίνουν και δύναμη και γενικά είναι καλύτερο να συζητάμε όλα τα θέματα που υπάρχουν.

Θέλω να ευχαριστήσω τους PHARMAΚΛΗΔΕΣ, γιατί χωρίς την βοήθειά τους ο χορός αυτός δεν θα γινόταν ή τουλάχιστον θα ήταν πολύ πιο δύσκολο να γίνει. Η συμβολή τους είναι πάρα πολύ σημαντική και ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά. Είναι η δεύτερη φορά που παίζουν φέτος για εμάς και τους ευχόμαστε τα καλύτερα. Να ευχαριστήσω επίσης όλους τους επισήμους που είναι σήμερα κοντά μας. Παρόντες είναι και αρκετοί εκπρόσωποι συλλόγων, κάτι που είναι πολύ ευχάριστο για εμάς, γιατί βλέπουμε ότι έρχονται και από άλλους συλλόγους στον χορό μας και μας αρέσει που γίνεται αυτό γιατί θέλουμε να έχουμε μία συνεργασία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου