Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Η ομιλία της Αντιδημάρχου κυρίας Κουνενάκη στον χορό του συλλόγου «Μάριζα»

Η Αντιδήμαρχος Παλλήνης, κυρία Ειρήνη Κουνενάκη, έδωσε το «παρών» στον χορό του εξωραϊστικού συλλόγου «Μάριζας» και στην ομιλία της αναφέρθηκε στο έργο του προέδρου του συλλόγου, κυρίου Γιάννη Μαραζιώτη και των υπολοίπων μελών του διοικητικού συμβουλίου, τονίζοντας πως έχουν συμβάλει στο να αλλάξει η ροή των πραγμάτων στον Δήμο Παλλήνης, ενώ παράλληλα απεύθυνε και κάλεσμα στους Δημότες να έχουν αντοχή και ανοχή στις δυσκολίες που βιώνει ο τόπος.  Επίσης μίλησε για το σχέδιο

Αναλυτικά, είπε η κυρία Κουνενάκη:

«Πρόεδρε του εξωραϊστικού συλλόγου Μάριζας Παλλήνης, αγαπητά μέλη, κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι, θα ήθελα να σας καλησπερίσω και να απευθύνω έναν χαιρετισμό εκ μέρους του Δημάρχου, που δεν ήταν εφικτό να ήταν σήμερα μαζί μας. Είναι ένα ευτυχές γεγονός πως ο πρόεδρος του συλλόγου «Μάριζα», ο Γιάννης Μαραζιώτης, είναι ένας νέος άνθρωπος, ο οποίος πραγματικά συμβάλλει στο να αλλάξει η ροή των πραγμάτων στον ενιαίο καλλικρατικό Δήμο Παλλήνης. Είμαστε κοντά του ως Δήμος και επιβραβεύουμε όλες τις δραστηριότητες που έχει ξεκινήσει και φυσικά και ολόκληρου του συμβουλίου του συλλόγου.

Ως Δήμος Παλλήνης παρά τις αντιξοότητες που υπάρχουν, παρά τα δημοσιονομικά δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στην χώρα μας, παραμένουμε δυνατοί και συνεχίζουμε να υλοποιούμε έργα οδοποιίας, έργα που σχετίζονται με την βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών μας. Όσον αφορά το ιδιαίτερο θέμα που σχετίζεται με το σχέδιο πόλης που αφορά την Μάριζα Παλλήνης, να πούμε ότι έχουμε κάνει ιδιαίτερα βήματα, παρά τα εμπόδια που έχουμε αντιμετωπίσει στην πορεία αυτή.

Τέλος, στην εποχή της κοινωνικής αλληλεγγύης, θα ήθελα να απευθύνω ένα δημόσιο ευχαριστώ από πλευράς του Δήμου Παλλήνης στην εταιρία Fharmaten και στους PHARMAΚΛΗΔΕΣ, για την κοινωνική τους προσφορά, όχι μόνο στις πολιτιστικές εκδηλώσεις αυτού του είδους, που είναι και αυτές απαραίτητες απαραίτητες, αλλά και σε άλλες δράσεις του Δήμου Παλλήνης, όπως είναι το κοινωνικό φαρμακείο που γίναμε πρόσφατα αποδέκτες μία μεγάλης συμβολής της εταιρίας Fharmaten και σε άλλους είδους χορηγίες και ενισχύσεις στα σχολεία της πόλης μας.

Εύχομαι να περάσουμε μία καλή βραδιά. Είναι ευτυχές το γεγονός που έχουμε ανθρώπους που μπορούμε να συνομιλήσουμε και να συμπορευτούμε και όλα τα υπόλοιπα έπονται. Να έχουμε αντοχές όλοι για αυτά που θα έρθουν και ανοχές για όσα βιώνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου