Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Εποικοδομητική συζήτηση με τον κύριο Ζέρβα. Τι μας είπε ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Παλλήνης για το πρόβλημα με τα ΕΛΤΑ!


Συζήτηση με τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου της Παλλήνης, τον κύριο Γιάννη Ζέρβα, είχε χθες ο πρόεδρος του συλλόγου της «Μάριζας», Γιάννης Μαραζιώτης. Αντικείμενο της συνομιλίας τους, ήταν το θέμα που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή μας, με την διανομή της αλληλογραφίας από τα ΕΛΤΑ.

Ο κύριος Ζέρβας, άριστος γνώστης του ζητήματος, μας εξήγησε ότι το πρόβλημα είναι γενικότερο στην περιοχή, ακόμα και μέσα στην Παλλήνη –πόσο μάλλον στις περιοχές που βρίσκονται και εκτός σχεδίου πόλεως…- και μας επεσήμανε, την απόφαση του οικισμού Παπαχωράφι, να ζητήσει θυρίδες από τα ΕΛΤΑ, οι οποίες θα τοποθετηθούν σε τρία σημεία στον οικισμό και από τα οποία θα εξυπηρετούνται οι κάτοικοι.

Ο κύριος Ζέρβας, μας προέτρεψε να σκεφτούμε αν αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί λύση και για τον οικισμό μας. Του εξηγήσαμε τα κατά της συγκεκριμένης επιλογής (όπως ότι οι ηλικιωμένοι ή οι άρρωστοι θα δυσκολεύονται να πηγαίνουν στις θυρίδες) και συμμερίστηκε τις ανησυχίες μας…

Όπως και να έχει, η κουβέντα με τον κύριο Ζέρβα ήταν άκρως εποικοδομητική και τις επόμενες εβδομάδες, το θέμα θα τεθεί στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας, για να παρθεί μια οριστική απόφαση για το πώς θα κινηθούμε.

Καμία εισήγησή μας βέβαια δεν θα πραγματοποιηθεί, χωρίς την ενημέρωση και την άποψη των κατοίκων της περιοχής μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου