Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Δελτίο Τύπου

Προβαίνουμε στην ανάρτηση του δελτίου Τύπου που στείλαμε στον τοπικό Τύπο, για την ενημέρωση σχετικά με τις αρχαιρεσίες στον σύλλογο μας και την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου. Ανάλογη ενημέρωση, κοινοποιήθηκε επίσημα και στον Δήμο Παλλήνης και τον Δήμαρχο κύριο Αθανάσιο Ζούτσο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου αναφέρει.

"ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σε σώμα συστάθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Μάριζα Παλλήνης, την Δευτέρα 6 Ιουνίου του 2011, έπειτα από συνεδρίαση των νέων εξελεγμένων του μελών, έτσι όπως προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες του συλλόγου στις 29 Μαΐου του 2011.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο, θέλει να ευχαριστήσει τα μέλη του συλλόγου που έδωσαν το παρών στις πρόσφατες εκλογές και υπόσχεται, πως θα εργαστεί με ζήλο, για να φέρει εις πέρας το έργο που ανέλαβε και να συνεχίσει την αξιομνημόνευτη προσφορά των προκάτοχών του.
Ευελπιστούμε να έχουμε μια καλή συνεργασία με την Δημοτική Αρχή του τόπου μας, προς όφελος φυσικά των μελών μας και Δημοτών του ενιαίου πια Δήμου Παλλήνης.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Μάριζα Παλλήνης, αποτελείται από τα παρακάτω στελέχη, έτσι όπως προέκυψαν μετά τις εκλογές και την πρώτη συνεδρίαση των εκλεγμένων:

Πρόεδρος: Ιωάννης Μαραζιώτης
Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Κουκίδης
Γραμματέας: Μαργαρίτα Μερτύρη
Ταμίας: Παναγιώτης Βρανάς
Βοηθός Ταμία: Πέτρος Ανδρώνης
Μέλη: Κατερίνα Λάπα, Κωνσταντίνα Τσόκαρη

Για τον σύλλογο «ΜΑΡΙΖΑ»,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ                             ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΕΡΤΥΡΗ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου