Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Για εμάς (η μεγάλη μας ιστορία σε λίγες γραμμές)...


Ο Εκπολιτιστικός & Εξωραϊστικός σύλλογος της "Μάριζας", έχει ιδρυθεί τον Ιούνιο του 1983. Ανεπίσημα, η δράση του λογίζεται από τα τέλη της δεκαετίας του 70'! Όταν τότε, οι πρώτοι κάτοικοι του οικισμού, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια όμορφη παρέα και να ασχοληθούν λίγο περισσότερο με την γειτονιά τους.
Κάπως έτσι, μπήκε η ιδέα του συλλόγου. Και μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα, μήνα με τον μήνα, όλο και περισσότερο αυτή ωρίμαζε... Μέχρι, που φτάσαμε στο 1983 και η... συντροφιά της "Μάριζας", απέκτησε καταστατικό και όλες τις επισημότητες!
Από τότε ως σήμερα, ο σύλλογος λειτουργεί χωρίς καμία διακοπή. Και μπορεί κάποια χρόνια να ήταν δύσκολα και το ενδιαφέρον τον κατοίκων λιγότερο ζεστό, όμως, η δράση του συλλόγου, ποτέ δεν σταμάτησε.
Στις 29 Μαΐου του 2011, στις τελευταίες αρχαιρεσίες, υποψηφιότητες έθεσαν αρκετά νέα «παιδιά» και τα μέλη του συλλόγου, τα εμπιστεύτηκαν. Η «εντολή» είναι συγκεκριμένη: Να "ζωντανέψει" (ξανά) η Μάριζα και να θυμηθεί τις παλιότερες, όμορφες εποχές…
Το blog δημιουργήθηκε από το νέο δ.σ. και πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει στην επικοινωνία των μελών και στη γενικότερη προβολή των δράσεών μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου