Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, για τις ευχές και την συμπαράσταση!


Πολλά μηνύματα έχουμε λάβει αυτές τις πρώτες ημέρες της παρουσίας μας στο διαδίκτυο. Τόσο στο email μας, όσο και στο facebook, μας στείλατε πολλοί τις ευχές σας για καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο που αναλάβαμε. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους σας και σας υποσχόμαστε, ότι θα συνεχίσουμε με ζήλο να δουλεύουμε, έτσι ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των μελών του συλλόγου μας.

Αναμφίβολα, αξίζει να σας παρουσιάσουμε κάποια από τα μηνύματα που πήραμε στο email μας και το facebook:

Παντελής Ασπραδάκης (Βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής και μέλος του συλλόγου «Μάριζα»): «Καλή επιτυχία στο νέο διοικητικό συμβούλιο. Είμαι στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε προβληματισμό και την προώθηση αιτημάτων τόσο της Μαριζας όσο και της ευρύτερης περιοχής που στοχεύουν στην εξυπηρέτηση του πολίτη και την αντιμετώπιση προβλημάτων. Φιλικά, Παντελής Ασπραδάκης».

Ειρήνη Κουνενάκη (Αντιδήμαρχος του Δήμου Παλλήνης): «Εύχομαι καλορίζικοι. Θα είμαστε δίπλα σας!».

Παναγιώτης Μερτύρης (Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παλλήνης): «Εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλάβατε. Θα είμαι δίπλα σας σε ότι με χρειαστείτε. Καλή δύναμη και να συνεχίσετε με όρεξη, διάθεση και ζωντάνια».

Ανδρέας Χατζηνικολάου (εκδότης εφημερίδας «ΝΕΟΛΟΓΟΣ»): «Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί ενεργοποιήσατε έναν παλιό σύλλογο, δίνοντάς του ζωντάνια και προοπτική. Εύχομαι το μεράκι και ο δυναμισμός που σας διακρίνει να έχει συνέχεια και συνέπεια. Καλή δύναμη και παραγωγική συνέχεια. Είμαι στο πλευρό σας και θα παρακολουθώ ανελλιπώς τον όμορφο αγώνα σας».

Γιώργος Λάιος (Υπεύθυνος του http://anatolikiattikinews.gr): «Καλή δύναμη παιδιά στο δύσκολο έργο σας»!

Ξανά ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους όσους επικοινώνησαν ως σήμερα μαζί μας και ευχήθηκαν στο νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου «Μάριζα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου