Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

"Καθαρίζει" η Μάριζα!


Την Παρασκευή 17 Ιουνίου, ο πρόεδρος του συλλόγου μας, ο κύριος Γιάννης Μαραζιώτης, συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Παλλήνης, αρμόδιο στην Καθαριότητα, Πράσινο, Φωτισμό και ότι έχει σχέση με την καθημερινότητα σε ολόκληρο το Δήμο, τον κύριο Γιάννη Λεστάκη. 

Πραγματοποιήθηκε μια συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα, με τον κύριο Αντιδήμαρχο να κατανοεί και να συμμερίζεται τα προβλήματα της περιοχής μας, σε ότι έχει να κάνει με την καθαριότητα, τα ξερά χόρτα στους δρόμους και τα οικόπεδα, αλλά και τα βρώμικα και χορταριασμένα ρέματα.

Μας τόνισε, ότι το αργότερο σε δέκα μέρες (από τη συνάντησή μας), το συνεργείο του Δήμου θα έχει περάσει από την Μάριζα για τον καθαρισμό των χόρτων και το μάζεμα των κομμένων κλαδιών.

Ο πρόεδρος του συλλόγου μας, παρέδωσε μια λίστα από σημεία που χρειάζονται καθάρισμα (όπως επί της Πουλής και της Αργιθέας), αλλά θα ήταν χρήσιμο, άμεσα, να μας αποστείλετε και εσείς κάποια σημεία που ενδεχομένως έχουν πρόβλημα και δεν υπέπεσαν στην αντίληψή μας, για να ενημερώσουμε τον Δήμο και να μεριμνήσει σχετικώς.

Όσον αφορά τα ρέματα, ο Αντιδήμαρχος μας ενημέρωσε ότι γίνεται ότι καλύτερο, με δεδομένο, πάντα, πως δεν πρόκειται για αρμοδιότητα του Δήμου, αλλά της Νομαρχίας… Μια σημαντική παράμετρος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου