Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

"Εξυπηρέτηση των κατοίκων των παλαιών Εργατικών Κατοικιών Παλλήνης από το ΙΚΑ Σπάτων και Αγίας Παρασκευής".

Επίσης, ο Βουλευτής Περιφέρειας του ΠΑΣΟΚ και μέλος του συλλόγου της «Μάριζας», απεύθυνε ερώτηση στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, για το θέμα: "Εξυπηρέτηση των κατοίκων των παλαιών Εργατικών Κατοικιών Παλλήνης από το ΙΚΑ Σπάτων και Αγίας Παρασκευής". Αναλυτικά ο Βουλευτής ρωτούσε:

«ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ: Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

ΘΕΜΑ: «Εξυπηρέτηση των κατοίκων των παλαιών Εργατικών Κατοικιών Παλλήνης από το ΙΚΑ Σπάτων και Αγίας Παρασκευής»

Το τελευταίο διάστημα έχουμε γίνει δέκτες παραπόνων από πολίτες της Παλλήνης, οι οποίοι διαμένουν εδώ και πολλά χρόνια με τις οικογένειές τους στις παλαιές εργατικές πολυκατοικίες για το γεγονός ότι αναγκάζονται να προσφεύγουν στο Ι.Κ.Α. Κορωπίου προκειμένου να συνταγογραφήσουν φάρμακα, να εξεταστούν ή για άλλες διοικητικές πράξεις.

Ταυτόχρονα η πόλη της Παλλήνης είναι χωρισμένη σε τρία κομμάτια, με αποτέλεσμα άλλοι κάτοικοι να εξυπηρετούνται από το Ι.Κ.Α. Αγίας Παρασκευής, άλλοι από το Ι.Κ.Α. Σπάτων και άλλοι, όπως προαναφέρθηκε, από το Ι.Κ.Α. Κορωπίου.

Οι κάτοικοι των εργατικών πολυκατοικιών ζητούν να μπορούν να εξυπηρετούνται από το Ι.Κ.Α. Σπάτων ή το ΙΚΑ Αγίας Παρασκευής, που βρίσκονται σαφώς πιο κοντά στις κατοικίες τους, καθώς μπορούν να τα προσεγγίσουν άμεσα, με ένα λεωφορείο, σε αντίθεση με την προσέγγιση του Ι.Κ.Α. Κορωπίου για το οποίο χρειάζονται δύο και πλέον.

Στο πλαίσιο αυτό ερωτάστε αν υπάρχει το ενδεχόμενο ικανοποίησης του παραπάνω αιτήματος των κατοίκων των παλαιών εργατικών Κατοικιών Παλλήνης.

Α.Π. 19539/14-7-2011

Ο ερωτών Βουλευτής».

http://pallinipress.blogspot.com/2011/07/blog-post_8688.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου