Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Ο ταχυδρόμος πέρασε από την «Μάριζα», αξιοπιστία απέδειξε -προς το παρών- η διοίκηση των ΕΛΤΑ! Ευχαριστούμε!

Πριν από λίγες εβδομάδες, αντιπροσωπεία του συλλόγου μας είχε επισκεφτεί την διοίκηση των ΕΛΤΑ στα Γλυκά Νερά και είχε διαμαρτυρηθεί για το πρόβλημα που έχει προκύψει με την αλληλογραφία στην περιοχή μας. Είχε κατατεθεί μάλιστα τότε και σχετική επίσημη επιστολή (http://mariza-pallinis.blogspot.com/2011/06/blog-post_23.html).

Τότε, λοιπόν, μέσα σε όλα όσα συζητήθηκαν με τον εκπρόσωπο των ΕΛΤΑ, μας είχε γίνει η παράκληση, να κάνουμε υπομονή ως τις 7 του Ιουλίου, όπου θα επέστρεφε ο παλιός ο ταχυδρόμος και το πρόβλημα θα λυνόταν.

Πράγματι, λοιπόν, στις 7 του μήνα, από την «Μάριζα» πέρασε ο ταχυδρόμος και διένειμε την αλληλογραφία κανονικά! Ήταν η πρώτη απόδειξη προς τον σύλλογό μας και τους κατοίκους της περιοχής μας, ότι η διοίκηση των ΕΛΤΑ, αποδείχθηκε φερέγγυα απέναντι στην δέσμευσή της…

Από πλευράς του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας, θέλουμε να απευθύνουμε ένα πρώτο ευχαριστώ στους ιθύνοντες των ΕΛΤΑ, για την αξιοπιστία που επέδειξαν. Και θέλουμε επίσης να πιστεύουμε, ότι το ίδιο θα συνεχιστεί να γίνεται και τον επόμενο μήνα και έτσι δεν θα προκύψουν άλλα νέα προβλήματα.

Ειλικρινά, αποτελεί μεγάλη ανάγκη η διανομή της αλληλογραφίας, καθ’ ότι, πάρα πολύς κόσμος της γειτονιάς μας αδυνατεί να παραλάβει μόνος του την αλληλογραφία του. Αναλυτικά είχαμε εκθέσει το θέμα και στην επιστολή μας πριν λίγες εβδομάδες στα ΕΛΤΑ (http://mariza-pallinis.blogspot.com/2011/06/blog-post_23.html).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου