Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Κωνσταντίνος Σμέρος: «Για ό,τι χρειάζεστε είμαι στη διάθεση σας»!

Επιστολή στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου της «Μάριζας», έστειλε ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παλλήνης, ο κύριος Κωνσταντίνος Σμέρος. Χαρακτηριστικά σε αυτήν, αναφέρει:

«Αγαπητοί φίλοι του Διοικητικού Συμβουλίου της Μάριζας,

Θα ήθελα με την παρούσα επιστολή να σας συγχαρώ για την εκλογή σας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Μάριζα Παλλήνης. Η εκλογή νέων ανθρώπων σε συλλογικά όργανα φορέων μίας πόλης όπως είναι η Παλλήνη μπορεί να βοηθήσει στην αλλαγή των όρων ανάπτυξης της πόλης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των πολιτών.

Η παρουσία σας σε μία από τις πιο όμορφες γωνιές της πόλης μας μπορεί να δώσει μία διαφορετική, εναλλακτική και σίγουρα πιο ουσιαστική ώθηση στις προτάσεις για την περιοχή της Μάριζας μέσα στο συνολικό πλαίσιο για της πορεία και την μορφή της πόλης μας.

Θα ήθελα όμως να σας αποκαλύψω και δύο πιο προσωπικές αιτίες για την πίστη και την θέληση μου ότι θα καταφέρουμε όλοι μαζί να προωθήσουμε σωστά και στο πλαίσιο του εφικτού τα θέματα της πόλης. Η πρώτη είναι ότι πρόκειται για μία από τις περιοχές που έχω τις πιο όμορφες αναμνήσεις από νεώτερες αλλά όχι πολύ μακρινές ηλικίες και για αυτό νοιώθω πραγματικά δεμένος. Αυτό που θυμάμαι περισσότερο είναι οι ωραίες στιγμές σε Πρωτομαγιές στην παιδική χαρά και στα γραφεία του συλλόγου, όταν ο κ. Λάμπρος με τους φίλους του μας υποδέχονταν όλους και τις πολύ ωραίες στιγμές που είχαμε εκεί.   

Παράλληλα, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την χαρά μου που βλέπω έναν από τους πλέον ιστορικούς συλλόγους της πόλης αλλά και της περιοχής μας να επαναφέρει τόσο δυναμικά στο προσκήνιο την έννοια της συμμετοχικότητας και της δραστικής παρουσίας μέσα από την κινητοποίηση νέων ανθρώπων.  

Με την όποια δυνατότητα έχω θα ήθελα να βοηθήσω όποτε και όπως κρίνετε ως σκόπιμο. Η Μάριζα είναι μία περιοχή με προβλήματα αλλά ουσιαστικές προοπτικές. Για ό,τι χρειάζεστε είμαι στη διάθεση σας.

Καλή δύναμη».

Εκ μέρους του συμβουλίου του συλλόγου της «Μάριζας», θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Κωνσταντίνο Σμέρο για τα καλά του λόγια και για την πρόθεσή του να στηρίξει τη νέα μας προσπάθεια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου