Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Ζούτσος: «Όταν κάποιος κάνει κάτι μέσα από την καρδιά του, τότε πάντα το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό»!


Ήταν τιμή για τον σύλλογό της «Μάριζας», η παρουσία στην εκδήλωσή, του Δημάρχου Παλλήνης, κύριου Αθανάσιου Ζούτσου! Ο κύριος Δήμαρχος, έκανε και την απονομή της τιμητικής πλακέτας, στον επίτιμο πρόεδρο του συλλόγου μας, τον κύριο Λάμπρο Τέκο ενώ παράλληλα να απευθύνει και έναν χαιρετισμό στους κατοίκους. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι απόψε εδώ κοντά σας. Να δώσω συγχαρητήρια για την εκδήλωσή σας και όπως είπα και στον πρόεδρο του συλλόγου σας, όταν κάποιος κάνει κάτι μέσα από την καρδιά του, τότε πάντα το αποτέλεσμα, θα είναι πολύ καλό»!
Και συνέχισε ο Δήμαρχος: «Θέλω να συγχαρώ και τον επίτιμο πρόεδρό σας, ο οποίος όπως έμαθα αποτελεί ιδρυτικό μέλος του συλλόγου και βρίσκεται στις υπηρεσίες του εδώ περισσότερο από τριάντα χρόνια. Είναι προφανές πως για να είναι τόσα χρόνια έκανε σημαντικά πράγματα».
Έπειτα, αναφέρθηκε στο θέμα του σχεδίου: «Θα ήθελα να σας πω και δυο λόγια για το θέμα του σχεδίου της περιοχής της Μάριζας που φυσικά σας ενδιαφέρει. Το προχωράμε καθώς βρίσκεται προς ψήφιση και πολύ σύντομα πιστεύουμε ότι θα είμαστε σε ευχάριστη θέση»..
Κλείνοντας ο Δήμαρχος, έκανε την διαπίστωση ότι ο χώρος της παιδικής χαράς της Μάριζας χρειάζεται… βοήθεια από την Δημοτική αρχή και υποσχέθηκε ότι η βοήθεια αυτή, θα υπάρξει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου