Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

"Ζεστή" η αντιμετώπιση από τον Δήμο για το θέμα της παιδικής χαράς της "Μάριζας"...


Ένα από τα θέματα που θα απασχολήσει ιδιαίτερα τις επόμενες εβδομάδες το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου της «Μάριζας», είναι εκείνο της παιδικής χαράς στην περιοχή μας.

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι ο χώρος χρειάζεται δουλειά για να γίνει λειτουργικός και ελκυστικός από τους κατοίκους. Το θέμα έχει απασχολήσει το νέο συμβούλιο εδώ και αρκετές ημέρες και ήδη έχουν γίνει κάποιες πρώτες συζητήσεις.

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε αρχικό στάδιο, αλλά σίγουρα μετά τον Αύγουστο, όπου θα επιστρέψουν και όλοι από τις διακοπές τους (είναι μια πραγματικότητα πως δεν είναι και εύκολο να προωθηθούν σοβαρά ζητήματα αυτόν τον μήνα…)  τότε όλα θα δρομολογηθούν και ευχόμαστε ευχάριστα για τον σύλλογό μας.

Εκείνο πάντως που έχουμε διαπιστώσει σε πρώτη φάση και αξίζει να αναφερθεί, είναι πως από πλευράς Δημοτικής Αρχής, το θέμα μας με την παιδική χαρά, αντιμετωπίζεται ιδιαίτερα «ζεστά» και με πρόθεση να δοθεί μια λύση στο πρόβλημα, έτσι ώστε –άμεσα- να γίνει ομορφότερος, λειτουργικότερος και ελκυστικότερος ο χώρος.

Χαιρόμαστε που διαπιστώνουμε πως οι ιθύνοντες του Δήμου συμμερίζονται το πρόβλημα και δείχνουν πρόθεση να βοηθήσουν. Άλλωστε και ο ίδιος ο Δήμαρχος της Παλλήνης, ο κύριος Αθανάσιος Ζούτσος, παραδέχτηκε ενώπιων των μελών μας και του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας, στην επίσκεψή του στην περιοχή, στον χορό μας την 1η Ιουλίου, ότι η παιδική χαρά χρειάζεται… βοήθεια και αυτή θα υπάρξει από την διοίκηση του Δήμου…


Προσεχώς θα ακολουθήσουν κι άλλες αναρτήσεις για το θέμα και σίγουρα μετά το καλοκαίρι, θέλουμε να πιστεύουμε πως θα υπάρξουν και πολύ ευχάριστες ανακοινώσεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου