Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Η «Μάριζα» εύχεται καλή επιτυχία στον νέο προπονητή του Παλληνιακού κύριο Σωκράτη Κιούρκο!

Νέο προπονητή ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ο Παλληνιακός. Η ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης μας, θα συνεργαστεί με τον κύριο Σωκράτη Κιούρκο, έναν τεχνικό που έχει προσφέρει πάρα πολλά και στο παρελθόν στον Παλληνιακό, συνδέοντας το όνομά του με σημαντικές στιγμές!!!

Ο σύλλογος της «Μάριζας» εύχεται καλή επιτυχία στον νέο μας προπονητή και μακάρι το νέο αυτό ξεκίνημα για την ομάδα μας, να συνοδευτεί από πολλές επιτυχίες και γιατί όχι, ακόμα και με άνοδο κατηγορίας!!! (Ο κύριος Κιούρκος έχει αποδείξει άλλωστε πως γνωρίζει τον τρόπο...)! 

Οι κάτοικοι της «Μάριζας» αγαπάνε τον Παλληνιακό και θα στηρίζουμε πάντα τις προσπάθειές του.

Παρουσιάζουμε αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Α.Ο. Παλληνιακός για την έναρξη της συνεργασίας του με τον κύριο Σωκράτη Κιούρκο.

«ΑΠΟ: Α.Ο. ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Α.Ο. Παλληνιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Σωκράτη Κιούρκο.

Ο Α.Ο. Παλληνιακός βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με το νέο προπονητή της ομάδας, κύριο Σωκράτη Κιούρκο.
Η διοίκηση κρίνει πως έκανε μια απολύτως επιτυχημένη επιλογή με την έλευση του κυρίου Κιούρκου, καθώς πρόκειται για έναν τεχνικό, που έχει δώσει εδώ και πολλές σεζόν, άριστα δείγματα γραφής σε όποιον σύλλογο κι αν εργάστηκε.

Επιπλέον, πρόκειται για έναν άνθρωπο, γέννημα θρέμμα της ομάδας μας, καθ’ ότι έχει φορέσει και ως ποδοσφαιριστής τη φανέλα του Παλληνιακού ενώ έχει διατελέσει και προπονητής μας, οδηγώντας την ομάδα από την Γ’ κατηγορία της ΕΠΣΑ στην Α’ κατηγορία!

Η αγάπη του κυρίου Κιούρκου για τον σύλλογο είναι γνωστή σε όλο το κοινό της Παλλήνης...
Στην διοίκηση είμαστε σίγουροι για τις δυνατότητες του κυρίου Κιούρκου και ευχόμαστε να υπάρξει μια καλή συνεργασία που θα συνοδευτεί από πολλές επιτυχίες για την ομάδα μας.

Εξάλλου πρόκειται για έναν τεχνικό, που έχει σεβαστεί την ιστορία του συλλόγου, με έργα και επιτυχίες και όχι με λόγια και ανεκπλήρωτους στόχους...

Άλλωστε, ο Παλληνιακός έχει αποδείξει ότι ξέρει να στηρίζει τους προπονητές του και να τους προσφέρει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να εργαστούν με ηρεμία, ασφάλεια και σιγουριά.

Όλοι όσοι πέρασαν από τον Παλληνιακό μόνο οφέλη καρπώθηκαν. Και οικονομικά και γενικότερα επαγγελματικά. Όλοι χρωστάνε στον Παλληνιακό και σε κανέναν δεν χρωστάει...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου