Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Αδιαπραγμάτευτη η θέση του δ.σ. της "Μάριζας" στο θέμα της αλληλογραφίας!


Επειδή αρκετοί κάτοικοι της Μάριζας μας ρωτάτε για το αν γνωρίζουμε τι πρόκειται να συμβεί με το θέμα της αλληλογραφίας στην περιοχή μας και με αφορμή και τις τοποθετήσεις του Αντιπροέδρου της δημοτικής κοινότητας Παλλήνης,  κυρίου Κωνσταντίνου Σμέρου στην πρόσφατη συνάντηση που είχαμε ( http://mariza-pallinis.blogspot.com/2011/07/blog-post_21.html ), εμείς θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, για μια ακόμη φορά, πως από πλευράς του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας, η θέση μας είναι συγκεκριμένη και αδιαπραγμάτευτη:

Δεν θεωρούμε λύση τις θυρίδες διότι γνωρίζουμε την αδυναμία πολλών κατοίκων της περιοχής μας να μετακινηθούν και γι’ αυτόν τον λόγο έχουμε επιμείνει προς την διοίκηση των ΕΛΤΑ να μην μπούμε σε μια τέτοια διαδικασία. Όσο περνάει από το χέρι μας, θα διεκδικήσουμε λύση διαφορετική αν και εφόσον φυσικά εξακολουθήσει να υφίσταται ζήτημα.

Διότι όπως αποδείχθηκε πριν λίγες ημέρες (σας είχαμε γράψει σχετικά: http://mariza-pallinis.blogspot.com/2011/07/blog-post_18.html ) η διοίκηση των ΕΛΤΑ αποδείχθηκε αξιόπιστη απέναντι στις εξαγγελίες της και ο ταχυδρόμος πέρασε από την περιοχή μας.

Επομένως, δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή να σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί και τον επόμενο μήνα και τότε θα αποφασίσουμε για το αν χρειάζεται εκ νέου κινητοποίηση.

Πάντως η θέση του διοικητικού συμβουλίου, είναι μία για το θέμα και σας την προαναφέραμε!

Αξίζει πάντως να θυμηθείτε σχετικές αναρτήσεις μας για το ζήτημα με το ταχυδρομείο και την αλληλογραφία στην περιοχή μας.

http://mariza-pallinis.blogspot.com/2011/07/blog-post_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου